Sponsors Scorpioparty 2013

Beautiful People

Bij Beautiful People kunt u o.a. terecht voor huidverzorgingsadvies, huidverbetering, ontspanning, laserontharing, couperose, pigmentbehandelingen, microdermabrasie, Tyro, Neoderma, Biopeeling, make-up, bruidsmake-up, massage, harsen en afvallen d.m.v. proteïne dieet met SanaSlank of Power-slim.

Meer informatie op www.beautiful-people.nl

Carell kappers

Carell kappers is een trendy salon voor hairstyling en visagie voor zowel hem al haar. U vindt Carell kappers aan de Herenstraat 4 (op de eerste etage) in Wateringen.

Meer informatie op www.carell-kappers.nl

Carpe Diem

Carpe Diem wil u als gast laten genieten van een goed verzorgd product en een gastvrije omgeving. Sleutelwoorden hierbij zijn: snelheid, kwaliteit, gastvrijheid en beleving. Kom langs voor onze koffieselectie, de lunch, een high tea of voor een heerlijk diner. U bent ook welkom voor uw borrel of feest op deze ideale feestlocatie. Wij komen graag bij u met onze cateringservice.

Meer informatie op www.carpediem.nl

CVL projectmanagement & support

CVL Projectmanagement & Support iservaren professional gespecialiseerd in het leggen van waardevolle verbindingen tussen mensen en afdelingen. Maar ook extern tussen bedrijven, leveranciers, burger, overheid en maatschappe­lijke instellingen. Creating Valuable Links noemen wij dat.
Onze normen en waarden ken­mer­ken zich door heldere communicatie, transparantie, enthou­siasme, aanpassingsvermogen en humor. Deze ingrediënten zijn essentieel om binnen de gestelde termijn het afgesproken resultaat te behalen.

Meer informatie op www.cvl-pms.nl

Dance Expression

Dance Expression staat al sinds 1966 bekend als een gezellige, professionele en veelzijdige dansschool in het Westland. Van klassiek ballet, streetdance, breakdance, kleuterdans en show/musical tot flamenco en latin dance, voor jong en oud, beginners en gevorderden. Demogroepen worden regelmatig ingezet op bedrijfsfeesten en evenementen, en zijn zelfs te zien in videoclips of bij optredens tijdens feestweken en festivals (bijvoorbeeld Waterpop en het Varend Bloemencorso) maar ook workshops, modeshows en (beauty)beurzen.

Meer informatie op www.dance-expression.nl

De Gedenkgroep

De Gedenkgroep wil u graag begeleiden bij het kiezen van een gedenkwaardig monument. Door onze jarenlange ervaring in het maken en leveren van ambachtelijke grafmonumenten kunnen wij u een professioneel advies geven. Het verzorgen van uw blijvende herinnering is bij ons in goede handen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden bij De Gedenkgroep nodigen wij u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Wateringen of Rotterdam.

Meer informatie op www.degedenkgroep.nl

De Jong Optiek

Op zoek naar een leuk nieuw montuur of ben je je huidige bril helemaal zat? Kom nu naar De Jong Optiek en stap in het unieke Bril Betalings Plan. Betaal je bril in maandelijkse termijnen zonder rente en draag altijd de nieuwste brilmode op je neus. Daarnaast, in dit Bril Betalings Plan, kortingen die oplopen tot wel 20% ! Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de nieuwste ontwikkelingen op contactlensgebied en hebben we een ruime collectie hippe zonnebrillen.

Meer informatie op www.dejongoptiek.nl

DJ Ron

DJ Ron Funkytown ook voor uw feest zoals bruiloft, (bedrijfs)feesten & in het clubcirquit (thema avonden).
Gespecialiseerd in het genre club- & dance classics from the 80's & 90's (maar ook commercieel hedendaags).

Meer informatie op funkytownparty.hyve.nl

DZA ict-services

DZA ict-services ontwikkelt maatwerksoftware en internetsites voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor grote organisaties. De producten van De Zwart Automatisering zijn te vinden bij o.a. constructiebedrijven, boekhoudkantoren, exportbedrijven, een groot aantal instellingen in de gezondheidszorg, gemeenten, makelaardij, stichtingen, verzekeringskantoren en ontwerpbureaus.

Meer informatie op www.dza.nl

Edisons Den Haag

Edisons is al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. Met vele duizenden lampen in het assortiment heeft u een enorme keuze aan verlichting. Edisons Verlichting Den Haag is gespecialiseerd in: Moderne verlichting, lampenkappen (eigen atelier), moderne en klassieke kroonluchters, buitenverlichting, projectverlichting, kantoorverlichting, horecaverlichting en badkamerverlichting.

Meer informatie op www.edisons.eu

't Feesthuis

't Feesthuis is hét adres waar uw feest start. U vindt hier namelijk alles om van uw feest een succes te maken. De leukste themaversieringen, inhuren van clowns, een spingkussen of een suikerspinmachine. Maar 't Feesthuis is ook de plek waar zowel professionele als hobbymatige acteurs, entertainers of grimeurs aan hun trekken komen. Met de beste merken schmink en make-up, prachtige kostuums en geweldige pruiken hebben we in onze winkel zeker ook genoeg keus voor de kritische klant.

Meer informatie op www.feesthuiswateringen.nl

Food and Fun

De fabulous Food and Fun Conpany, voorheen bekend als de Condor City, is een te gekke feestlocatie voor bedrijfsfeesten, personeelsuitjes, familiefeesten en vrijgezellenfeesten voor groepen van 2 tot 800 personen. De feestprogramma's zijn inclusief delicious food, drinks, fun, entertainment en muziek. Het programma verloopt ongedwongen, wordt perfect begeleid en resulteert in een onvergetelijke herinnering. Afhankelijk van de grootte van de groep beleeft u het programma samen met andere groepen.
Besloten groepen vanaf 45 personen vieren feest in de Saloon, vanaf 125 gasten kan er besloten feestgevierd worden in de City. Iedere zondag is de City geopend als BBQ restaurant; de family funday . Kinderfeestjes kunnen ook gevierd worden, één keer paar maand is het Kids City. In de Food & Fun Company zit ook een pannenkoekenrestaurant; de pannenkoekensaloon. geopend iedere woensdag, zaterdag en zondag met heel veel fun voor kids en ook geschikt voor kinderfeestjes.

Meer informatie op www.foodandfuncompany.nl

Haagsche Kopjes

Haagsche Kopjes staat in Den Haag bekend om de gezelligheid en eenvoud maar zeker ook de creativiteit en goede kniptechnieken. Bij de Haagsche Kopjes streven de kappers ernaar dat iedereen tevreden de deur uitgaat en dat ook thuis blijft.

Meer informatie op www.haagschekopjes.nl

IMAS Trainingen

Bent u op zoek naar een origineel (verjaardags)cadeau of een leuke invulling voor een uitje met vrienden en/of vriendinnen, een bedrijfsuitstapje of bijvoorbeeld een familiedag. Vanaf minimaal 4 en voor maximaal 8 personen verzorgt IMAS trainingen korte workshops afgewisseld met een heerlijk eet-intermezzo. U heeft keuze uit een viertal massageworkshops en 4 verschillende lunch opties. Stel uw eigen arrangement samen.
Naast het volgen van cursussen op onze trainingslocatie in Krimpen aan den IJssel, verzorgen wij ook incompany trainingen voor bedrijven die medewerkers liever op hun eigen locatie opgeleid zien worden.

Meer informatie op www.imastrainingen.nl

KenKo massagepraktijk

Een gezond en lenig lichaam en je volledig goed voelen zijn de dromen van iedereen. Gun je lichaam en geest de rust en balans die ze verdienen! Vandaar de naam Kenko. Deze twee japanse karakters betekenen namelijk: "staan voor je gezondheid".

Pilar de Lima, van KenKo massagepraktijk is een gekwalificeerd en ervaren massagetherapeute. Massage geeft niet alleen maar een goed gevoel. Uit onderzoek blijkt dat een massage het hartritme en de bloeddruk verlaagt en dat het ook de bloed- en lymfecirculatie versnelt. En dat is nog niet alles. Het geeft ontspanning van de spieren, het vergroot de bewegingsvrijheid en het stimuleert de productie van endorfinen, de natuurlijke pijnstillers van ons lichaam.

Meer informatie op www.kenkomassagepraktijk.nl

Kickens Visual Xpressions

Dit jaar zijn fotografie en grime weer in handen van Kickens Visual Xpressions. Voor vastlegging van al uw fotoshoots en fotografie bij bruiloften, evenementen, musicals, modeshows, reisverslagen, sportwedstrijden etc. bent u bij Kickens Visual Xpressions aan het juiste adres.

Meer informatie op www.kvx.nl

Leegstra Makelaardij

Leegstra Makalaardij is een jong kantoor waarvan vier medewerkers zich volledig inzetten voor iedere cliënt. Gestart in 1992 met een kantoor aan de Apeldoornselaan en in 2000 verhuisd naar het mooi gerestaureerde pand aan de Laan van Meerdervoort 428.

Meer informatie op www.leegstramakelaardij.nl

Nottet juewlier & goudsmid

Juwelier & Goudsmid Nottet heeft zijn deuren in 2005 geopend en de deuren staan nog steeds voor u open. U vindt hier een bijzondere en verrassende collectie sieraden en horloges. In binnen- en buitenland wordt gezocht naar de mooiste exclusieve sieradenmerken. Dit wil niet zeggen dat het enkel dure sieraden zijn, maar dat het merken zijn die u niet in elke winkel op de hoek kunt vinden. Nottet zoekt altijd naar mode in de sieraden.

Meer informatie op www.juweliernottet.nl

Pasar Makan Afhaalservice & Petit Restaurant

Pasar Makan slaagt er telkens weer in zijn meest verwende en uiterst kritische gasten aangenaam culinair te verrassen door zijn - met de grootst mogelijke zorg - samengesteld assortiment aan exotische gerechten.
Wilt u met uw party een perfect verzorgde, onvergetelijke indruk achterlaten bij uw personeel, zakenrelaties familie en/of kennissen, neemt dan beslist eens contact op met de Pasar Makan Catering & Party Service.

Meer informatie op www.pasarmakan.nl

PLUS Supermarkt Delft en Rijswijk

PLUS supermarkt Martin Panis Delft en Plus Supermarkt Richard Jongeotter Rijswijk herkent u aan het klavertje-vier-logo. De vier blaadjes staan voor wat u in elke PLUS supermarkt aantreft: verse producten, uitstekende kwaliteit, excellente service en de laagste prijzen.
Hiermee kan PLUS het u als klant helemaal naar de zin maken. Want daar gaat het om: de klant is bij PLUS het middelpunt van de winkel.

Meer informatie op www.plus.nl

SK Flowers

Elke week een verassend boeket of bloemstuk bij u thuis? Uw bruiloft onvergetelijk maken met prachtige boeketten en bloemstukken? Een groen visitekaartje afgeven bij de entree van uw bedrijf? Of juist een ingetogen persoonlijk arrangement bij de uitvaart van uw dierbare? SK Flowers, een professionele bloemist met creatieve inslag en geest, kan dit met net een beetje meer persoonlijke aandacht verzorgen. SK Flowers staat voor kwaliteit en service.

Meer informatie op www.skflowers.nl

SK Flowers

Voor een avondje dampende discostampers en vette soulkrakers is Sneaky G de juiste band. Deze 10 soulbrothers and sisters staan garant voor een avondje feesten en swingen. Het strakke ritme en de ruige zang staan als een huis. De funky blazerssectie die steeds weer de longen uit hun lijf blaast en twee kanjers van zangeressen zorgen ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan.
Voor mensen die de laatste tijd te weinig spetterende soul/disco/danceclassics covers hebben gehoord, de kans om weer eens echt los te gaan. So get on your feet and make it happen!!!!

Meer informatie op www.sneakyg.nl

Tommies

Zoals de naam al duidelijk maakt, waren de eerste Tommies snoepgroenten, tomaten. Zoete snoeptomaatjes; pruimtomaatjes geteeld uit zaad van het Japanse veredelingsbedrijf Sakata. In 2005 rolden de eerste zakjes Tommies van de lopende band. Twee Westlandse tomatentelers, zwagers Ab van Marrewijk en Jos van Mil, startten de speurtocht naar een gezonde, extra zoete tomaat nadat zij ontdekten dat kinderen steeds meer zoetigheid en steeds minder tomaten 'snoepten'. Met het 'snoepgroenten-concept' introduceerden de innovatieve tuinders een gezond alternatief voor het voornamelijk uit suiker gemaakte snoepgoed.

Meer informatie op www.tommies.nl

Vingerling boek en kantoor

Vingerling, de boekhandel van het Westland!

Meer informatie op www.vingerling.nl

Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden & Meyer Uitvaartzorg Westland is er om samen met u het afscheid van uw dierbare op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. Uw wens en de wens van de overledene staan daarbij centraal.

Wij, Désirée Meisenbourg en Astrid Ravestijn, voeren deze uit, met groot respect en inlevingsvermogen voor de liefde en verbondenheid die tussen u en de overledene was en is. In deze verbondenheid zullen wij samen met u invulling geven aan het proces waar u eigenlijk nooit klaar voor zult zijn.

Meer informatie op www.yarden-meyer.nl

 
 
 
Deze site is ontwikkeld en wordt gesponsord door DZA ict-services